Acomodarea în clima tropicală și primele îmbolnăviri

Acomodarea în clima tropicală și primele îmbolnăviri

Acomodarea în clima tropicală și primele îmbolnăviri

Odată ajunși în Madagascar, am și intrat în pâine. Copiii au reînceput școala, iar noi am reînceput activitățile legate de diferitele proiecte, așa cum vă vom povesti: alfabetizare, proiectul legat de cornuri, pregătirea finalizării clădirii bisericii din Ambohimena-Sud.

gripe-1Totuși, am venit de la căldurile puternice din România și am intrat în climatul uscat, dar destul de rece și umed din Antsirabe, Madagascar.

Ca urmare, copiii au suferit primele semne de gripă, dar în ciuda lor, au continuat să meargă la școală. Ioana s-a ținut bine pe picioare și acomodarea ei s-a făcut până acum bine.

Eu, Marcel, stau de două zile în pat, cu dureri ale mușchilor și umerilor și cu dureri de cap. Nu am mai zăcut de anul trecut așa de mult, dar gripa își are regulile ei. Sper că este doar o gripă temporară și apoi îmi voi putea relua munca. Am făcut un mare efort să scriu această scrisoare de informare, deoarece vrem să vă ținem la curent cu viața noastră și cu lucrarea de aici.

Vă iubim și vă încredințăm în mâna bună a Dumnezeului nostru. Vă mulțumim pentru toate rugăciunile, încurajările și pentru toată susținerea. Datorită dvs, suntem aici, la locul potrivit, cu un mesaj al Evangheliei care să atingă multe inimi. Vă păstrăm și noi în rugăciunile noastre.

Comentarii

Leave a Reply

Close