Doamna Soa Fara - un rod al lucrării în Madagascar

Doamna Soa Fara - un rod al lucrării în Madagascar

Doamna Soa Fara – un rod al lucrării în Madagascar

Doamna Soa Fara ne ajută în două lucrări în Madagascar. Viața ei schimbată este o mărturie pentru noi că Dumnezeu face minuni și tranformă vieți. Soa înseamnă în limba malgașă „bun”, iar numele ei pe facebook acum este „Fara cea bună” sau ,,Fara cea schimbată în bine.”

Doamna Fara 1Înainte viața ei era departe de Dumnezeu. Locuia în Antananarivo, iar problemele din familia ei au aruncat-o într-o viață de alcool și deznădejde. Acolo își găsea ea refugiul, însă Dumnezeu avea un plan mai bun pentru ea.

Familia a trimis-o în Antsirabe în final, iar noi am început colaborarea în timp ce frecventa Biserica Mormonă.

Doamna Fara a început să ne ajute cu traducerea din limba franceză în limba malgașă a lecțiilor cu copiii din Școala Duminicală. Dumnezeu a atins inima ei atât în timpul evanghelizărilor copiilor din curtea noastră - 60-70 copii, unde versetele biblice pe care le învățam cu copiii îi atingeau inima și îi dădeau speranță, cât și în timpul unor discuții particulare cu noi sau musafiri veniți la noi. Marinel Bota, din Franța, a stat în special de vorbă cu ea și i l-a vestit în mod clar pe Domnul Isus Hristos, iar viața ei a început să să schimbe.

A început apoi să vină cu noi la Biserica Victory Chapel, păstorită de Joe Băleanu, ca în luna această să ia o decizie clară pentru botezul în apă.

Doamna Fara ne ajută pe de altă parte în Proiectul de Alfabetizare. În lucrarea de Alfabetizare cu cei 30 de copii, am împărțit grupa pe două categorii: mici, care au nevoie de ajutor la teme și să progreseze la școală și mari, care sunt în colegiu, clasele a VIII-a și a IX-a. Ea a predat la Colegiul Le Manoro pentru o perioadă ca să își poată întreține familia. Soțul ei este bolnav și are doi copii, unul mic, iar al doilea are 8 ani.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru această femeie și vă chemăm și pe dvs să vă rugați pentru ea, pentru viața ei și pentru familia ei. Pe Fara o așteaptă un nou drum: cu Isus Hristos, Domnul. Dumnezeu să îi dea putere și har în această nouă direcție pe care se va desfășura viața ei.

Comentarii

Leave a Reply

Close