Implicare in Madagascar

CE FACEM NOI?

Lucrările sau proiectele în care suntem implicați cuprind mai multe direcții.

LUCRĂRI SPIRITUALE

În primul rând suntem în Madagascar pentru lucrări spirituale - iar lucrarea aceasta cuprinde evanghelizări pe stradă, evanghelizări în sate și orașe, evanghelizări în junglă, lucrarea de echipare a păstorilor și liderilor din bisericile locale în cadrul unor școli biblice, ajutor în construcția de biserici în diferite părți ale țării.

Lucrarea spirituală mai cuprinde și proiecte în care educăm copiii din punct de vedere spiritual, vorbindu-le despre Isus Hristos, combinată cu lucrarea de educație în igiena personală, în vederea unei vieți sănătoase.

LUCRĂRI EDUCAȚIONALE

Suntem implicați și în proiecte educaționale, având parteneriat cu 3 școli pentru susținerea a aproape 100 de copii cu burse sociale sau cu taxele școlare: Les Pigeons, La Promesse și Le Manoro.

LUCRĂRI SOCIALE

Suntem implicați în proiecte sociale, oferind ajutor permanent mai multor familii foarte sărace și lipsite de mijloace de supraviețuire, oameni bolnavi, bătrâni sau oameni handicapați. Am oferit ocazional și ajutor în diferite proiecte mai extinse, cum ar fi distribuirea a 3 tone de orez în anii 2014-2016, haine și încălțăminte pentru 500 de copii în anul 2015 sau pentru 300 de copii în anul 2016.

LUCRĂRI MEDICALE ȘI FARMACEUTICE

Suntem implicați și în parteneriate medicale de mici dimensiuni, oferind prin Ioana Șaitiș prim ajutor în toți acești trei ani, ajutor cu medicamente sau un parteneriat cu o mică clinică de nașteri din Tomboarivo, Clinica Viață Nouă.

Close