Inaugurare Biserica Promisiunea Gloriei din Ambohimena Sud

Inaugurare Biserica Promisiunea Gloriei din Ambohimena Sud

Inaugurare Biserica Promisiunea Gloriei din Ambohimena Sud

Iată că după muncă ne bucurăm și de răsplată! Și nu este vorba despre o răsplată a oamenilor, ci despre împlinirea de a vedea că rodul muncii făcute  spre slava lui Dumnezeu este o binecuvântare pentru alții și aduce bucurie în lucrarea lui Dumnezeu.

Am început construcția clădirii Bisericii din cartierul Ambohibary-Sud în luna mai și am reușit să o finalizăm în octombrie, cu o pauză de 2 luni în șantier.

În zilele de 10-11 decembrie am oficiat împreună cu păstorii din Comitetul Executiv al Bisericii Penticostale Assemblée de Dieu Madagascar deschiderea acestui locaș de închinare. Președintele cultului ADD, pastorul Rijamamy Arthur, a rostit predica de bază la acest eveniment, conștientizându-ne pe toți că adevărata Biserică suntem noi, pietrele vii, născute prin jertfa Domnului Isus Hristos, nu clădirea, dar utilitatea ei este cu adevărat benefică pentru comunitate.

Evenimentul prelungit pe cele două zile a fost însoțit și de alte acte de cult: 3 căsătorii, oficiate de păstorii din Comitetul Executiv și un botez în apă.

Am fost încântat ca în numele Bisericilor Penticostale din România să tai panglica de la intrarea în biserică cu tricolorul României și culorile Republicii Madagascar, să mă rog pentru dedicarea locașului împreună cu păstorii malgași, dar și să aduc mesaje biblice atât în prima  zi, la ingurarea lăcașului de închinare, cât și a doua zi, la botezul în apă.

Comitetul Executiv al Bisericii Naționale Assemblée de Dieu Madagascar ne-a mulțumit în mod oficial prin președintele Rijamamy Arthur pentru toată implicarea noastră în Madagascar din ultimii 4 ani și ne-a oferit pentru a fi dat Cultului Penticostal din România un Certificat oficial care atestă mulțumirea lor și bucuria de a colabora împreună pentru slava lui Dumnezeu.

Comentarii

Leave a Reply

Close