Încă aproape 300 de cornuri pentru cea de-a treia școală - Le Manoro

Încă aproape 300 de cornuri pentru cea de-a treia școală - Le Manoro

Încă aproape 300 de cornuri pentru cea de-a treia școală – Le Manoro

Școala în Madagascar începe de obicei la 1 octombrie, ca copiii să meargă la școală pe când se încălzește puțin atmosfera. De obicei, în luna septembrie este încă destul de frig, deși este sezonul uscat. Temperaturile scad noaptea până la 3-4 grade Celsius.

dsc_5144Anul acesta școlar a fost însă altfel. Unele dintre școli au început deja școala în 15 septembrie, altele vor începe mai târziu.

Am avut o întrevere cu Mr. Patrice, un colaborator al nostru, proprietarul unei patiserii malgașe, cu care am dezvoltat proiectul Cornuri, livrând lunar între 2200-2500 cornuri pentru școlile Les Pigeons și La Promesse, cât și pentru proiecte precum Alfabetizare sau Școala Biblică pentru copii ,,Vestea Bună.”

Am discutat cu cele două școli să îi dea numărul de elevi și am introdus în proiect cea de-a treia școală - Le Manoro, unde sunt în jur de 80 de copii și 6 profesori, ce presupune lunar în jur de 300 de cornuri. Aceștia au fost foarte încântați de acest dar pe care îl vor primi de-a lungul întregului an școlar, sau cu ocazia unor evenimente din programa școlii.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru dvs, Biserici din România, care v-ați deschis inimile pentru această lucrare, pentru cele câteva familii care au dăruit special cu această direcție. Dumnezeu să vă răsplătească din abundență dragostea!

Comentarii

Leave a Reply

Close