Medicul care ne-a surprins prin mesajul lui profetic - Scrisoare din Madagascar

Medicul care ne-a surprins prin mesajul lui profetic - Scrisoare din Madagascar

Medicul care ne-a surprins prin mesajul lui profetic – Scrisoare din Madagascar

Dragă Biserică în Isus Hristos, frați și surori,

Dumnezeu ne încurajează lună de lună în moduri felurite și prin persoanele de la care ne așteptăm cel mai puțin.

Zilele trecute eram la medic și în timpul consultației mi-a spus că are un verset biblic pe care Dumnezeu i l-a dat pentru noi pe când se ruga. „Bine, m-am gândit eu, surprins.”

La final de consultație, pe când plăteam, m-a întrebat: „- Ai o Biblie la tine?”„Da, am, pe telefon,” că eram în oraș.

A insistat să citesc promisiunea lui Dumnezeu pentru familia mea din Isaia 45:2-3:

„Eu voi merge înaintea ta, voi netezi drumurile muntoase, voi sfărâma ușile de aramă și voi rupe zăvoarele de fier. Îți voi da vistierii ascunse, bogății îngropate, ca să știi că Eu sunt Domnul care te chem pe nume, Dumnezeul lui Israel.” Wow!

De ce un medic malgaș creștin ar fi insistat atâta să citesc această promisiune pe care Dumnezeu i-a pus-o pe inimă pentru familia noastră? Nu știu. Doar bănuiesc. Probabil că a văzut că suntem „ambasadori” ai Lui pe acest pământ străin, în țara lor, iar lucrurile pe care le facem ca familie și ca misiune de dragul lor sunt dezinteresate, sunt pentru binecuvântarea lor și onoarea lui Dumnezeu.

În linkul alăturat - vă trimitem Scrisoarea de Informare din Februarie 2018. Chiar dacă pare îndepărtată luna februarie, pentru noi timpul trece iute aici. Am avut două echipe una după alta - din Biserica Eclesia din Cluj Napoca, cu păstorul Vigil Dan, și o echipa din Biserica Penticostală Filadelfia din Paris, păstor Grigore Creța, așa că timpul s-a contractat și numai ne-am trezit în luna aprilie.

Insist, și vă rog frumos să citiți Scrisoarea de Informare „Promisiuni ale Biruinței pe pământ străin”, chiar dacă îi aruncați doar un ochi - am creat-o ușor de citit și informațiile sunt sumarizate.

Dumnezeu să vă binecuvânteze cu harul Său bogat pe dvs și pe familia dvs!

   Cu aleasă prețuire,

                                   Din Madagascar, Marcel și Ioana ȘAITIȘ,  

                                                                 cu mini-misionarii Alessia, Ruth și Filip

Comentarii

Leave a Reply

Close