Să cunoaștem Madagascarul - Transport pe ape - Episodul 2

Să cunoaștem Madagascarul - Transport pe ape - Episodul 2

Să cunoaștem Madagascarul – Transport pe ape – Episodul 2

Transportul în Madagascar este una dintre cele mai dificile lucruri de făcut. De ce?

Nu din cauza mijloacelor de transport, care oricum sunt destul de precare în mare parte, ci din cauza terenului foarte accidentat, care te obligă să folosești mijloace rudimentare de transport și te pun în pericol.

Pe apeUnul dintre prietenii noștri americani a încercat să traverseze un râu cu mașina. Băiatul lui adolescent mergea înainte prin apă, iar tatăl lui îl urma cu un 4x4 puternic, o Toyota Landcruiser. După ce au ajuns la jumătatea micului râu, iar apa era până la genunchi, tatăl și-a chemat băiatul în mașină.

Nici 15 metri nu au mers și au intrat în vâltoare, iar mașina s-a umplut de apă. Au reușit să se salveze cu greu. Au fost disperați că au pierdut mașina, pentru că deja era plină de apă și scufundată, gata să fie aruncată de râu la vale.

Aproape 20 de oameni au intrat după ea, au tras-o cu ajutorul unor boi și i-au cerut o sumă mare de bani pentru această recuperare.

Mașina a stat în garaj o lună, ca să poată fi scos tot mâlul din motor și din toate celelalte sisteme ale mașinii și să poată fi repusă în stare de funcționare. Cu terenul accidentat nu te poți juca!

Comentarii

Leave a Reply

Close