Edificare Bisericilor și încurajarea lor

MARCEL - PĂSTOR ÎN BISERICA ASSEMBLEE DE DIEU MADAGASCAR

Dumnezeu ne-a deschis o ușă neașteptată în lucrarea cu păstorii din Bisericile Penticostale Assembleé de Dieu din Madagascar.

Marcel a fost primit ca păstor în cadrul Bisericii AOG Madagascar, iar acest lucru a ușurat accesul în biserici, în slujbele pastorale și colaborarea cu multe biserici din regiunea în care locuim, Vakinakaratra.

ÎNCURAJARE BISERICI ÎN DIFERITE ORAȘE DIN ȚARĂ

Având această legătură bună cu păstorii, am fost chemați să încurajăm bisericile din regiunea noastră, dar și din alte părți ale țării, cum ar fi Tulear sau Manakara, să participăm la diferite conferințe pastorale regionale sau conferințe specializate pe lucrarea cu bărbații, femeile sau copiii.

IMPLICARE ÎN SLUJBELE PASTORALE

Marcel a participat în diferite biserici atât la slujbă de ordinare, cât și la botezuri în apă, oficiind alături de păstori locali în anii 2014-2016 mai multe botezuri în apă, fie prin participarea directă, fie prin învățătura oferită în cadrul acestor evenimente.

Dumnezeu ne dă trecere și autoritate în lucrare, dar asta implică și multă responsabilitate și seriozitate, smerenie și dependență de El.

PARTICIPARE LA CONFERINȚE DIVERSE

Ioana a fost implicată în mai multe conferințe legate de lucrarea femeii în cadrul bisericii și comunității, oferind ajutor atât în bisericile locale din Antsirabe sau la nivel regional.

Close