Lucrarea cu copiii

Am inceput o Scoala Biblica pentru Copii in zona noastra si participarea este de 30-50 copii pe intalnire.

Am considerat ca este intelept sa vorbim cu parintii copiilor despre ce vrem sa facem si sa le cerem sa isi lase copiii la noi. Pentru asta am pregatit inainte de sarbatoarea Nasterii Domnului pachete cu alimente pentru 20 de familii – intrand in casele lor, vorbindu-le despre Hristos, despre misiunea noastra, despre dorinta de a a-i invata pe copiii lor despre Isus Hristos. Dupa ce am pregatit astfel terenul – am deschis aceasta scoala pentru copii.

 

0 O zi de lucru cu copiiiO intalnire cuprinde cantece, rugaciunui, lectie biblica, lucru manual – dezvoltarea lucrului in echipe si particular, invatarea versetului biblic, jocuri. Pentru ei este extraordinar, pentru noi este o binecuvantare sa sadim semintele Adevarului in inima lor. De cateva ori parintii ne-au oprit pe strada si ne-au multumit pentru ce facem cu copiii lor.

Pana acum am facut mai multe lectii, cuprinzand teme diferite precum: Creatia – tema: Dumnezeu a creat un om dupa chipul Sau, Noe – tema: Dumnezeu cauta oameni care sa il asculte, Turnul Babel – tema: O inchinare unui Dumnezeu fals, Rugaciunea – tema: rugaciunea unui Fiu.

Am tradus si trei cantece pentru copii din limba romana in limba malgasa si le-am adaptat.

 

 

Close