Orez pentru familii sărace

Echipele de păstori sau prieteni care ne-au vizitat din România, Franța, SUA au avut pe inimă atât în anul 2015 – au venit 4 echipe, cât și în anul 2016 – au venit 3 echipe, să ofere un suport nu doar pentru familiile păstorilor din Assemblee de Dieu, dar și pentru familiile mai sărace sau chiar toate familiile din Bisericile din Regiunea Vakinakaratra, mai cu seamă orașele Antsirabe, Betafo și satul Antanikatsaka.

Ajutorul pe care l-au oferit ei pentru aceste familii a fost în special în orez, acesta fiind alimentul de bază al fiecărei familii aici în Madagascar. Fie că am vizitat păstori acasă la ei, fie că am mers în biserici, la Leprozeria din Mangarano, la familii sărace să îi vizităm sau la Antanikatsaka, am încercat să avem întotdeauna cu noi 1, 2 sau 3 saci cu orez, astfel încât în mod simbolic să le așezăm fraților noștri dragi „o pâine pe masă”.

Ajutorul însumat în saci de orez pe care l-au oferit toate vizitele din ultimii doi ani ale Bisericii Penticostale Române a însumat așadar peste 2 tone de orez oferit ca dar acestui popor frumos, pe lângă alte proiecte pe care le-au susținut cu dăruire.

Dumnezeu să vă răsplăteasă tuturor acest efort dezinteresat făcut pentru frații dvs de aici, din dragoste pentru lucrarea Lui!

Close