Orfelinatul Speranța Antananarivo

Prin dumneavoastră suntem ,,părinții adoptiviˮ a 24 de copii de la Orfelinatul Speranța din Antananarivo. Am început acest parteneriat acum 2 ani, angajându-ne pentru susținerea mâncării acestor copii timp de 1 an. Dumnezeu a fost credincios.

Dar anul a trecut, iar noi am mers mai departe cu susținerea prin credință. Dumnezeu, Tatăl Orfanului, a suplinit în fiecare lună această nevoie în mod surprinzător: prin ajutor din partea bisericilor din România, din Franța, din Belgia, iar în cele din urmă prin Misiunea Genesis din SUA. Persoane particulare au oferit ajutor pentru mobilier, cumpărare saltele, schimbare paturi sau alte renovări. În această lucrare suntem parteneri cu misionari americani.

Avem întâniri periodice cu copiii de la Orfelinat, fie în Antananarivo, cu ocazia diferitelor evenimente, fie ne vizitează ei în orașul în care locuim, Antsirabe, prilej să schimbe aerul și să facă studii biblice în aceste ieșiri de 2-3 zile. Când îi vizităm, nu uităm să le ducem suplimentar saci cu orez, ulei și zahăr.

Trei dintre copii au părăsit deja orfelinatul. Ei își caută deja direcția în viață. Două dintre fete – Patricia și Avotra - și unul dintre băieți – Dida – sunt deja la facultate. Fetele sunt la Școala de Asistente Medicale, specializare Moașe. Dida este la Facultatea de Drept. Îi susținem cu o parte dintre taxele școlare pentru facultate. Vă chemăm să vă rugați pentru ei, pentru visele lor, pentru viața ce le stă înainte, pentru viitorul lor. Dar nu sunt singuri ! Cel care S-a îngrijit atâta timp de ei, va fi în continuare Tatăl lor, Dumnezeul lor și binecuvântarea vieților lor. Doar să rămână încredințați în El, cum au fost învățați până acum. Dumnezeu îi așteaptă deja în viitor.

Close