Prin rugaciune

MOTIVELE DE RUGACIUNE PENTRU LUNA DECEMBRIE 2013

-  Pentru acomodare, curaj, credinciosie, putere, biruinta in lupta spirituala – am vazut aici o puternica lupta spirituala;

3 Familia Saitis-  Pentru oamenii care se apropie de Dumnezeu dintre malgasi – predare totala - odata ce il primesc pe Hristos ca Domn in inima sa aiba curajul sa se lasa de toate ritualurile pagane si demonice;

-  Pentru copiii care il cunosc pe Hristos – perseverenta - sa il pastreze in inima lor pana la maturitate si sa ajunga slujitori devotati ai Domnului;

-  Pentru sanatatea copiilor nostri – Alessia, Ruth si Filip – care inca au alergii sau eruptii mari pe piele din cauza alimentelor de aici. Alessia este cea mai sensibila din acest punct de vedere.

-  Pentru proiectele in care suntem implicati acum – in special ajutorarea celor 50 de familii cu alimente.

-  Pentru lucrarea cu copiii pe care dorim sa o incepem in ianuarie in curtea noastra: sa gasim oamenii potriviti care sa ne ajute sa formam echipa ce va sluji copiilor prin: cantece, verset biblic, jocuri, lucru manual, invatatura biblica.

 

 

globul in maini

MOTIVE DE RUGACIUNE PENTRU LUNA IANUARIE 2014

-          Sanatatea noastra – desi este vara suntem toata familia gripata – iar pe piele copiii inca au eruptii, din pacate. Rugaciuni, creme, schimbatul mancarii – inca nu au efect - pleaca un rand de bube si apare altul.

-          Invatatul limbii malgase – luptam din greu sa vorbim curent aceasta limba – dar este o limba grea.  Speram sa invatam expresiile uzuale bine, sa ne intelegem cu ei.

-          Scoala fetelor – sa isi dea drumul la exprimare orala la scoala.  Sa o invatam pe Ruth (cea mai mica) sa scrie si sa citeasca, pentru ca aici se cere ca ei sa stie de acasa aceste lucruri.

-          Scoala biblica pentru copii – Domnul sa atinga inimile copiilor, iar prin ei, inimile parintilor. Creatia – Dumnezeu atotputernic, Arca lui Noe – ascultarea de El, Turnul Babel – importanta mesajului sfant, si teme din Noul Testament sunt ceea ce am pregatit pentru ei.

-          Evanghelizarea oamenilor din zona in care locuim – sunt multi oameni de treaba aici, prietenosi, dar care nu il cunosc pe Hristos – se roaga de cate ori au ocazia stramosilor lor – sa va rugati ca Domnul sa ne foloseasca in mantuirea lor.

-          Iesirea in jungla  – Domnul sa fie cu Marcel pe perioada de cateva zile cat se preconizeaza a merge in jungla cu echipa de misionari americani in februarie, si cu Ioana si copiii acasa – ocrotire de talhari, putere de munca pentru diferitele proiecte, ocrotire pentru copii.

 

 

Close