Prin sustinere financiara

Donații prin:

1. PAYPAL - FAMILIA ȘAITIȘ

----------------------------------------------------------------------------------------------------

2. AGENȚIA PENTICOSTALĂ DE MISIUNE EXTERNĂ
Str. Argintului, Nr. 2/2
Cluj Napoca 400243, România
Juridic funcționează ca: Fundația APME, CIF: 18699557
E-mail:office@apme.ro
Tel.: +40-364/409334;  +40-364/409335

          Conturi:

APME – Cont bancar deschis la Banca Transilvania 

RON: RO20 BTRL RONC RT00 G897 1802
EUR: RO32 BTRL EURC RT00 G897 1801
USD: RO45 BTRL USDC RT00 G897 1802

Banca Transilvania – SWIFT CODE: BTRLRO22

Menționați la fiecare donație: Pentru Familia Șaitiș  sau Joy 4 Madagascar

http://apme.ro/doneaza/


  • 3. ÎN SUA SAU CANADA - puteți face donații prin:

    • MISIUNEA GENESIS - http://www.misiuneagenesis.org/
    • DISCOVER YOUR MISSION - http://dymission.com/

Menționați la fiecare donație: Pentru Familia Șaitiș  sau Misiune Madagascar


PROMISIUNEA PRIN CREDINȚĂ - EXPLICAȚII 

 

Susținerea Financiară este un subiect mai sensibil. Mulți dintre oamenii din jurul nostru au impresia că noi avem un sponsor, că există o organizație care ne plătește. Dar, nu este așa. Noi ne-am pus la dispoziția lui Dumnezeu în ce privește toate aceste proiecte pe care le dezvoltăm în Madagascar. Dar tot a NOASTRĂ este responsabilitatea să strângem fondurile pentru a locui și sluji acolo, pe câmpul de misiune.

Strângem banii din biserici, de la prieteni, oameni de afaceri sau de la diverse grupuri care au pe inimă misiunea în Madagascar. Banii nu ne vin nouă direct în general, ci merg la Fundația APME, care se ocupă cu trimiterea și susținerea misionarilor. Pe pliantele, foile de informare sau semnele de carte (cu pozele misionarilor) veți vedea conturile Fundației, nu conturile personale ale misionarilor. Fundația APME ne ține și cărțile de muncă pe termen lung, altfel nu am avea posibilitatea de a face investigații medicale când revenim din când în când acasă, iar pentru că perioadele de misiune sunt lungi, plătim și la asigurările sociale taxe  minime pentru a beneficia de pensie la bătrânețe. Noi dăm socoteală acestei organizații de toți banii primiți, inclusiv de cadouri, pentru că colaborarea se bazează pe transparență. Oferim rapoarte lunare atât pentru partea de finanțe, cât și pentru lucrare în sine, iar ei ne vor trimite banii în Madagascar pe baza unui buget relativ fix pe care îl stabilim împreună, în funcție de prețurile din acestă țară. Nu mergem acolo să ne îmbogățim, ci să slujim !

Puteți susține lucrarea din Madagascar folosind PROMISIUNEA PRIN CREDINȚĂ – un instrument de strângere de fonduri folosit de Fundația APME.  Asta înseamnă că frații și surorile care au pe inimă lucrarea din Madagascar  sau sunt sensibilizați de Duhul Sfânt pentru această lucrare, se angajează timp de un an să trimită prin biserica lor în fiecare lună o anumită sumă, după posibilități : 2 Ron, 5 Ron, 10 Ron, 20 Ron sau în Europa, în Euro. Cineva din Biserică, unul dintre prezbiteri sau diaconi, delegat de către păstor, va face o listă cu aceste promisiuni lunare și le va însuma. Lunar, într-una dintre duminici, biserica se va ruga special pentru familia misionară, dar se vor aduna și banii oferiți de frați în luna respectivă : de exemplu 250 Ron sau 350 Ron și vor fi trimiși către Fundația APME, cu specificația  ,,pentru familia Șaitiș”.

 

Close

Abonează-te la știri

Fii la curent cu ceea ce se întâmplă în misiune