Am ajuns cu bine în cornul Africii - în Madagascar

Am ajuns cu bine în cornul Africii - în Madagascar

Am ajuns cu bine în cornul Africii – în Madagascar

Dragii noștri frați și surori, dragi parteneri ai Misiunii din Madagascar, 

            Dragă Biserică a lui Hristos din România și Diaspora Românească,

Cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns cu bine în așa numitul corn al Africii, marea Insulă aproape de 3 ori cât România, Madagascar. Suntem nespus de mulțumitori că am călătorit cu bine în acest lung drum și că am ajuns teferi atât noi, cât și toate bagajele, inclusiv un acordeon și o chitară, pentru care ne făceam cele mai multe griji.

binecuvantarea-lui-thomasVă mulțumim frumos pentru rugăciunile cu care ne-ați însoțit în bisericile prin care am trecut în călătoria noastră spre Madagascar: Paris - Lumina Lumii și Biserica Filadelfia.

Am fost binecuvântați în special de deschiderea Bisericii Penticostale Filadelfia din Paris, unde păstorii Grigore Creța și Dorel Creța ne-au primit cu dragoste și au încurajat familiile și persoanele din Biserică să fie deschiși la această lucrare. Pe viitor, sperăm să îi avem și pe dânșii sau echipe din biserică în Madagascar și să continuăm colaborarea frumoasă ce am început-o acum 4 ani, când am pornit prima dată spre Insula Roșie.

Ajunși în Madagascar, am reînceput întâlnirile cu păstori malgași, dar și cu alți responsabili de diferite proiecte în care noi suntem parteneri. Am vizitat Biserica din Ambohimena-Sud, unde trebuie să finalizăm finisajele la construcția începută, am vizitat școlile La Promesse și Le Manoro și am reînceput livrarea cornurilor împreună cu patiserul Patrik, prietenul nostru scump în Isus Hristos. Am distribuit rechizite și haine pentru copiii din Proiectul Alfabetizare și am început cu ei deja întâlnirile de miercuri, iar de săptămâna aceasta și întâlnirile de sâmbătă.

Sâmbătă după amiază vom fi la botezul unei prietene bune, profesoara Fara, care s-a întors prin lucrarea făcută de noi, de Marin Bota și pastorul Joe Băleanu la Dumnezeu și a decis să intre în legământ cu Dumnezeu prin botezul în apă.

Vă îmbrățișăm cu drag pe fiecare dintre dvs și ne rugăm ca Dumnezeu să vă binecuvânteze cu har, îndurare, pace și împlinire în toate lucrurile!

 Vă salutăm din Madagascar, 

                                            Familia Șaitiș Marcel și Ioana, cu copiii Alessia, Ruth și Filip

 

Comentarii

Leave a Reply

Close