Biruința în parteneriat - acasă și în Madagascar

Biruința în parteneriat - acasă și în Madagascar

Biruința în parteneriat – acasă și în Madagascar

Dragii noștri frați, parteneri și prieteni,

După cinci ani de slujire în Madagascar am analizat care au fost principalii factori care au dus la dezvoltarea acestei lucrări spirituale atât de bine. Iar răspunsul pe care l-am găsit au fost în principu reduse la un cuvânt: PARTENERIATUL.

Avem harul să fim chemați parteneri la lucrarea lui Dumnezeu de Răscumpărare a Lumii. Avem binecuvântarea de vă avea pe dvs, prieteni scumpi, familii dragi, Biserica lui Hristos, ca PARTENERI.  Împreună facem această lucrare sfântă.

Având așa multe provocări în Madagascar, ne-am împrietenit cu Biserica lui Hristos Penticostală Assemblée de Dieu, fără de care nu am fi putut avansa în lucrare: PARTENERI!

Și ne-am format în ultimii ani o echipă de peste 25 de oameni: PARTENERI!

Despre toate aceste lucruri, despre lucrarea din Madagascar din ultimele patru luni, vă scriem în această scrisoare de informare.

Vă mulțumim din toată inima pentru toată susținerea dvs în toate lucrările din Madagascar. Ne dorim din inimă ca Dumnezeu să vă răsplătească inima de misionar transcultural pe care o aveți și să vă întâlniți cu roadele eforturilor dvs în acea zi a răsplătirii divine.

  Cu aleasă dragoste și prețuire,

                                            Familia Șaitiș Marcel și Ioana, cu copiii Alessia, Ruth și Filip

Comentarii

Leave a Reply

Close