Biserica Poarta Cerului - Imperative ale creștinismului: Vino! - Du-te!

Biserica Poarta Cerului - Imperative ale creștinismului: Vino! - Du-te!

Biserica Poarta Cerului – Imperative ale creștinismului: Vino! – Du-te!

Cea mai mare binecuvântare pe care Dumnezeu ne-o poate da nouă ca misionari sunt prietenii excepționali și oamenii care ne încurajează atât în viața personală, cât și în lucrarea lui Dumnezeu.

Pastorul Nelu Filip și Biserica Poarta Cerului sunt un loc în care inima noastră este „acasă”. Este un loc în care ne-ar Pastor Nelu Filip 1face bucurie să ne întoarcem mai des și să stăm mai mult, pentru că sunt oameni dragi și puternici, cu valori adânc înrădăcinate în Sfânta Scriptură și în lucrarea lui Dumnezeu, de la care învățăm multe lucruri pentru viață și lucrare.

În data de 21 august 2016 am avut bucuria să fim din nou împreună cu comunitatea familiei „Poarta Cerului”, iar pastorul Nelu Filip, președintele Comunității Regionale Penticostale Arad și păstorul Bisericii Poarta Cerului ne-a primit cu brațele deschise și cu o inimă caldă.

A încurajat familiile din Biserica Poarta Cerului să nu uite imperativele vieții creștine:

1. Vino! - la Domnul Isus Hristos, la Evanghelie, cu poverile și păcatele la crucea Domnului și

2. Du-te! - chemarea fiecărui creștin de a duce mărturia schimbării din viața lui și a întâlnirii cu Dumnezeu mai departe, altora, care locuiesc departe de Dumnezeu și nu cunosc Evanghelia, din Ierusalim până la marginile pământului.

Ne-am simțit „răsfățați” și iubiți de familiile din biserică și le suntem profund recunoscători pentru rugăciunile cu care înconjoară lucrarea din Madagascar și pe noi, pentru toate încurajările și pentru colecta deosebit de generoasă pentru care au făcut-o pentru toate lucrările din Insula Roșie.

Între anii 1993-1998 am locuit (eu, Marcel) în Timișoara, unde am făcut facultatea. În acea perioadă am fost o perioadă de aproape 2 ani și student al Școlii Biblice „Hristos pentru România”, loc în care am învățat despre Dumnezeu, despre oameni și despre necesitatea de a împărtăși Evanghelia oamenilor nemântuiți.

Dumnezeu m-a format prin oameni speciali - Nelu Filip, Aurel Avram, Nicu Iliesi, Nicu Grămesc, Petrică Bala, Traian Lazea și alți profesori care ne-au predat o serie de cursuri tematice. Mai mult, acești oameni s-au implicat în viețile noastre și ne-au încurajat să ne dedicăm lucrării lui Dumnezeu, să biruim ispitele și să fim oameni curajoși ai lui Dumnezeu pe diferite câmpuri de misiune - atunci, în special pe cele interne.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru contribuția pe care păstorul Nelu Filip a avut-o în viața mea, în direcția de slujire în care suntem acum - lucrarea din Madagascar și le mulțumim frumos Bisericii Poarta Cerului pentru implicarea deosebită și „înfierea” făcută în cadrul Bisericii. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească din belșug orice efort!

Comentarii

Leave a Reply

Close