Botez în apă în junglă – în satul Mahazoarivo

Botez în apă în junglă – în satul Mahazoarivo

Botez în apă în junglă – în satul Mahazoarivo

A doua zi petrecută în junglă era programată pentru 2 botezuri, unul în satul Mahazoarivo, iar al doilea în satul Ambohimana. În primul sat trebuiau botezate 40 de persoane, iar în al doilea erau 90 de persoane care ne așteptau deja de câteva luni. Este greu pentru pastorul André să ajungă la acești oameni izolați în sate, așa că îi botează odată pe an sau odată la 2 ani, în timp ce lucrarea se dezvoltă.

Satul Ambohimana nu există pe hartă, de aceea, acum 2 luni când am zburat acolo cu elicopterul, din cauza ploii puternice, zburând sub nori și aproape de sol, nu am reușit să îi găsim.

Pastorul Andre împreună cu un păstor local și cu păstorii Daniel Hada și Ciprian Bârsan, au efectuat botezul în satul Mahazoarivo. Noroi, un râu în care mișună și crocodili, sute de oameni și cei 40 de tineri și bătrâni care și-au predat viața lui Dumnezeu. A fost o zi de victorie, o zi în care Dumnezeu a fost proclamat în mijlocul lor, iar stâlpii din mijlocul satului, aparținând demonilor, au rămas muți. Am simțit lupta spirituală, însă aveam certitudinea că Isus Hristos este Domnul Domnilor și e Viu.

Comentarii

Leave a Reply

Close