Botez in apa in lacul Rano-Be- sarbatoare a Bisericii din Ambatomainty

Botez in apa in lacul Rano-Be- sarbatoare a Bisericii din Ambatomainty

Botez in apa in lacul Rano-Be- sarbatoare a Bisericii din Ambatomainty

Suntem foarte bucurosi ca Dumnezeu atinge inimi, iar roadele lucrarii de aici incep sa se vada. Chiar daca lucrarea noastra a fost doar partiala alaturi de pastorul Emilson, am avut bucuria sa fim invitati la oficierea unui botez in apa impreuna cu pastorii Manitra si Naina.

11 Botez in apa

Evenimentul s-a desfasurat la un lac din apropierea localitatii Ambatomainty, unde au fost botezati o familie si inca doua femei.

Adunati impreuna la marginea lacului, am avut un timp bun in inchinare in prezenta Domnului Isus Hristos. Am predicat cu privire la acest eveniment despre ideea de botez la evrei luata din mai multe texte ale Noului Testament si din traditia iudaica: ideea de curatire si identificare. Asa i-am motivat sa traiasca o viata noua, frumoasa, sfanta si roditoare odata ce au inviat la o viata noua in Hristos – Romani 6 si sa caute sa semene cu Dumnezeu in viata de zi cu zi, deoarece ii apartin lui Dumnezeu, idee pe care o gasim in Sfanta Scriptura cu privire la acest act facut ,,in Numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant.ˮ -Evangh dupa Matei 28 :19. Odata ce apartinem lui Dumnezeu, suntem fii de Dumnezeu si vom semana cu Domnul nostru Isus Hristos in toata umblarea noastra zilnica.00 Doua continente infratite

Botezul a fost urmat de un ospat tip picnic malgas, in care am impartasit fiecare din bucatele pe care ni le-am dus de acasa. Noi am oferit mancare europeana, dar am primit din belsug orez si loka, sosul pregatit de ei pentru a asezona orezul.

Comentarii

Leave a Reply

Close