Botez în apă la Lacul Andraikiba - Doamna Fara pe urmele Domnului Isus Hristos

Botez în apă la Lacul Andraikiba - Doamna Fara pe urmele Domnului Isus Hristos

Botez în apă la Lacul Andraikiba – Doamna Fara pe urmele Domnului Isus Hristos

Acum două săptămâni una dintre prietenele și colaboratoarele noastre, doamna Fara, profesoară și ajutor în Proiectul Alfabetizare, a decis să îL urmeze pe Dumnezeu prin decizia botezului în apă.

dsc_2121Pastorul Joe Băleanu, pastor american de origine română, care a deschis în Antsirabe Biserica „Victory Chapel”, biserică de factură penticostală, a fost cel care a botezat-o nu doar pe doamna Fara, ci încă alte 6 persoane care au luat decizia de a trăi o viață frumoasă lângă Domnul Isus Hristos.

Ne bucurăm pentru decizia luată de Fara, pentru că am fost părtași la schimbarea vieții ei de către Dumnezeu de-a lungul unui proces de câteva luni. Un prieten bun venit în Madagascar, Marinel Bota, din Paris, a insistat în câteva discuții cu ea să ia o decizie clară, nu să tot amâne viața cu Dumnezeu, prin jertfa Domnului Isus Hristos.

Astfel, doamna Fara, este unul dintre roadele lucrării de aici, un martor al morții și învierii Domnului, un om a cărui viață a fost total schimbată. Dintr-o viață de alcool și destrămată, acum a devenit un înflăcărat adorator al Domnului Isus Hristos.

 

Comentarii

Leave a Reply

Close