Clinica Viață Nouă - echipare cu paturi ale salonului

Clinica Viață Nouă - echipare cu paturi ale salonului

Clinica Viață Nouă – echipare cu paturi ale salonului

Unul dintre parteneriatele noastre pe lucrarea medicală este cu clinica condusă de doctorul Theos din Tomboarivo, numită ,,Viață Nouă.”

Tomboarivo este unul dintre cele mai sărace cartiere din orașul nostru, Antsirabe.

Mica clinică nu are decât 2 paturi, dar are condiții destul de austere. O masă de nașteri, un mic dulap cu diferite obiecte medicale și o masă pentru ustensile medicale este tot ceea ce dețin. Cu toate acestea, în jur de 5-7 femei ajung la această clinică pentru a naște aproape în fiecare săptămână.

onlineimageresize_com_DSC_9201

Pentru cezariene și alte complicații, mămicile sunt trimise la spitalul municipal, pentru a li se oferi tratament mai special.

Înainte de ne întoarce în România pentru o scurtă perioadă, am cumpărat pentru clinica „Viață Nouă” două paturi noi pentru salonul cu pacienți.

De asemenea, cu ajutorul unei familii din România, Suceava, am oferit și medicamente și alte produse specifice unei astfel de clinici, cleme pentru ombilic și mănuși chirurgicale.

Am lăsat doctorului Theos o anumită sumă de bani pentru a continua tratamentele gratuite pentru oamenii aflați pe  o listă specială din partea Primăriei, oameni confirmați ca fiind foarte săraci, cu venituri foarte mici.

Comentarii

Leave a Reply

Close