Colaborare cu echipa americană Assemblée de Dieu din Madagascar

Colaborare cu echipa americană Assemblée de Dieu din Madagascar

Colaborare cu echipa americană Assemblée de Dieu din Madagascar

Săptămâna trecută și în această săptămână am avut mai multe întâlniri în Antananarivo, dar și în Antsirabe, pentru a pune pe rol în anul 2016-2017 câteva lucruri noi pe care Dumnezeu ni le-a pus pe inimă.

În Antananarivo am avut o întâlnire cu misionarul Aaron Santmyire, conducătorul echipei de misionari americani.

dsc00640O parte din ea a fost o consultație vizavi de o infecție foarte urâtă, care ar necesita operație în viitor. El a făcut studii de medicină și are experiență vastă în mai multe țări din Africa pe această direcție.

El este într-un fel șeful meu din Madagascar, pentru că este responsabil în Comitetul Executiv al Bisericilor Assemblée de Dieu de misionarii veniți din diferite țări în Madagascar, deși nu sunt foarte mulți în momentul de față.

Am mai discutat despre continuarea susținerii Orfelinatului Speranța din Antananarivo, unde el este principalul responsabil.

Am povestit despre Școala Biblică „Armata Adevărului” și m-a întreba despre scopul ei: pregătirea biblică a liderilor din Bisericile Penticostale Assemblée de Dieu Antsirabe, care nu doresc să fie păstori, ci doar să îl cunoască mai mult pe Domnul Isus Hristos.

Un ultim punct pe care l-am atins în discuția noastră a fost ca în viitor, când ei vor instala o structură metalică de dimensiunile 12 x 13 metri pentru o anumită biserică, în parteneriat, noi să ajutăm la construirea pereților. Un astfel de exemplu este Biserica din Manakara, unde noi am fost implicați la construcția pereților, având mai multe donații făcute acestei biserici în acest scop.

Comentarii

Leave a Reply

Close