Grup de rugăciune secret - PrayforMadagascar

Grup de rugăciune secret - PrayforMadagascar

Grup de rugăciune secret – PrayforMadagascar

De când ne-am decis să mergem în Madagascar, de acum 4 ani, ne-am înconjurat de câțiva oameni ai rugăciunii care au decis ca, în secret, în cămăruța lor, să se roage pentru lucrarea de acolo și pentru noi, familia Șaitiș, misionari pe acest câmp de lucru din zona animistă a Africii.

Anul acesta am conștientizat tot mai mult nevoia ca un astfel de grup să fie mai aproape strâns în jurul vieții noastre și a acestei lucrări. Sunt motive de rugăciune pe care nu le pbirlik beraberlik & zirve mutluluğuutem împărtăși cu oricine, nu le putem face publice, sunt mai sensibile, și avem nevoie de oameni alături de noi în a putea avea biruință.

Am decis, deși nu știu dacă este cea mai bună decizie încă, să facem un grup secret de rugăciune pe facebook, pe o pagină privată și secretă, văzută doar de cei care fac parte din acest grup: https://www.facebook.com/prayformadagascar/.

Deși grupul are ca scop rugăciunea pentru Madagascar și lucrarea de acolo, am dori ca cei ce fac parte din acest grup de rugăciune să își împărtășească motivele lor de rugăciune și să fim aproape unii de alții în post și rugăciune.

Aș dori ca acolo să ne focalizăm spre rugăciune și nu să punem altfel de postări - ci care să ne ducă spre acest scop comun: să mijlocim unii pentru ceilalți.  De aceea, aceia dintre dvs care doriți să vă implicați în această lucrare cu motive sincere și cu scopul de a mijloci unii pentru alții, vă rugăm să ne contactați și să începem să ne focalizăm spre această lucrare care să îL onoreze pe Dumnezeu.

 

 

Comentarii

Leave a Reply

Close