Haine și pături pentru copiii de la Orfelinatul Speranța

Haine și pături pentru copiii de la Orfelinatul Speranța

Haine și pături pentru copiii de la Orfelinatul Speranța

Orfelinatul Speranța din Antananarivo este pe inima noastră cam de 2 ani și jumătate, aproape 3 ani.

Implicarea noastră a fost în special cu mâncarea, oferind o sumă lunară aproximativă pentru orez, carne, ulei, zahăr și alte alimente care să le asigure hrana zilnică copiilor și unei părți din personalul auxiliar care îi îngrijesc.

Au venit bani pentru ei din diferite părți în acești ani. Fie o colectă în Belgia, fie bani din Franța, fie dragostea unor persoane din SUA, prin Misiunea Genesis, fie din România.

Trei dintre copii au crescut și s-au dus la Facultate, unde i-am susținut cu anumită sumă pentru taxe sau pentru viața de zi cu zi, cu ajutorul unei prietene din Austria.

Ne-am decis să renunțăm la susținerea Orfelinatului cu mâncare în anul care vine, deși ne este destul de greu. Ne sunt legați de inimă, și, probabil că vom mai contribui ocazional, dar nu în mod constant. Dacă Dumnezeu va deschide un izvor pentru ei, vom merge mai departe.

Multumire pentru imbracaminteLe-am comunicat intenția acestui lucru și au fost tare supărați. Dar i-am încredințat că până la urmă resursele nu vin de la noi, ci de la Dumnezeu, care ține toate lucrurile cu puterea Lui.

În luna aprilie l-am întrebat pe unul dintre băieți de ce au nevoie. Aveau nevoie de pantofi. Tocmai primisem din America niște bani de la un păstor și a fost exact ceea ce aveau nevoie ei. În plan divin, banii fuseseră pentru nevoile lor de încălțăminte.

În luna mai, cu păstorii Daniel Hada și Ciprian Bârsan i-am vizitat din nou. Au lăsat bani pentru nevoile Orfelinatului, iar pentru că iarna tropicală își arăta colții în Madagascar, unii dintre copii au avut nevoie de îmbrăcăminte mai groasă, iar o parte din bani au fost folosiți pentru a cumpăra câteva pături, că le era frig.

Vă mulțumim frumos pentru toată susținerea oferită în acești ani. Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru dragostea cu care v-ați implicat în hrănirea acestor copii! Pâinea pe care ați aruncat-o pe ape să se reîntoarcă peste casele dvs însutit!

Comentarii

Leave a Reply

Close