Mi_si_onari spre Madagascar

Mi_si_onari spre Madagascar

Mi_si_onari spre Madagascar

Suntem familia Marcel și Ioana Șaitiș - o familie din Romania carora Dumnezeu ne-a pus pe inima sa mergem ca mi_sionari in Madagascar. Ne rugam pentru acest lucru de cativa ani si in parteneriat cu APME (Agentia Penticostala de Misiune Externa) vom merge pentru mai multi ani in aceasta tara. Ne vom muta acolo cu copiii nostri – cele doua fete prescolare si baiatul care ni se va naste in luna noiembrie – Filip si ne vom adapta culturii din Madagascar. Vrem sa fim de folos bisericilor evanghelice – in special penticostale –  din aceasta tara si sa punem la dispozitia lui Dumnezeu darurile si abilitatile cu care ne-a inzestrat ca ,,darul” nostru pentru lucrarea din aceasta tara.

In cursul lunii septembrie, Marcel va pleca cu o echipa de pastori din Franta pentru aproape trei saptamani in Madagascar ca sa vada proiectele in care ne-am putea implica ca si familie, sa ia legatura personala cu oamenii cu care a discutat pana acuma doar prin e-mailuri si sa vada posibilitatea de a ne muta pana in toamna anului 2013 in Madagascar si modalitatile de obtinere a vizei pe termen lung.

Am dori sa ne implicam in aceasta tara in mai multe moduri: ajutor social – in masura in care ne ofera posibilitatea obtinerii vizei pe termen lung, educatie crestina, echipare de lideri, lucrarea cu copiii, plantare de biserici si evanghelizare in zone neatinse impreuna cu echipa cu care vom lucra.

Ca sa va familiarizati mai mult cu Madagascarul, dar si cu noi, am pregatit pentru dvs prezentarea cu care vom merge in prima faza in biserici, care cuprinde o imagine de ansamblu asupra tarii, dar si posibilitatile pe care le avem de lucru in ,,insula rosie.”

Daca doriti sa o prezentati in biserici si sa va rugati pentru noi in aceasta privinta – sunt prezentate si motivele de rugaciune in finalul prezentarii – puteti sa o downloadati fara sa mai cereti permisiunea – doar sa ne amintiti ca ati facut acest lucru printr-un e-mail: saitis.marcel@gmail.com

Comentarii

Leave a Reply

Close

Abonează-te la știri

Fii la curent cu ceea ce se întâmplă în misiune