Hristos a inviat! Aceasta este motivatia pentru traire si slujirea oamenilor pierduti!

Hristos a inviat! Aceasta este motivatia pentru traire si slujirea oamenilor pierduti!

Hristos a inviat! Aceasta este motivatia pentru traire si slujirea oamenilor pierduti!

Iata inca o mica poza din viata noastra. Un fragment din ceea ce facem impreuna noi si dvs. Dar fundatia pe care construim nu este alta decat viata, moartea si invierea Domnului Isus Hristos. El este motivul vietilor noastre ce cauta sfintenia, motorul si pasiunea care ne impinge la actiune atat de departe de casa, printre straini. El face ca aceste locuri indepartate si aspre sa devina incet familiare si iubite de noi, dar si de dvs, care sunteti departe in trup, dar aproape cu inima.

Invierea Lui este motivatia sacrificiului dvs constant alaturi de noi. Chiar daca nu simtiti dogoarea soarelui african fizic, rugaciunile dvs, cuvintele pline de incurajare sau darurile pe care le-ati trimis cu drag au fost concepute sub dogoarea muncii grele si a soarelui arzator din Romania aspru incercata in ultimii ani de povara unei economii subrede sau sub sudoarea si truda muncii grele in constructii sau a altor munci de uzura din Europa sau America zilelor noastre. Puteati alege sa nu va pese ! Dar ati ales sa va pese de Africa ! Ati ales sa simtiti cu Madagascarul!

Va multumim frumos ca de dragul Lui, spre glorificarea Lui, pentru Imparatia Lui si pentru intalnirea acestor oameni de departe cu Evanghelia Lui, impartasiti inca painea dvs cu poporul african, intr-o comuniune ce depaseste granitele si culturile. Sangele curs pe Golgota ne infrateste, invierea Lui ne-a adus in acelasi Casa – cetateni ai cerului. Hristos a inviat !

          Cu aleasa dragoste si pretuire,
                Saitis Marcel si Ioana, cu copiii Alessia, Ruth si Filip

 

 

Daca doriti sa stiti mai multe despre lucrarile in care suntem implicati, apasati ACEST BUTON

Comentarii

Leave a Reply

Close