În căutarea pietrelor prețioase din jungla Manakara

În căutarea pietrelor prețioase din jungla Manakara

În căutarea pietrelor prețioase din jungla Manakara

Dumnezeu face lucruri frumoase în jungla din Manakara. El atinge satele izolate cu Evanghelia. În Manakara, Biserica Assemblee de Dieu a format o echipă de evangheliști care au atins 37 de sate, unde s-au plantat mici biserici. Și noi suntem implicați în această lucrare.

2-aterizam-in-orezarieÎn satul Ambohimana, evanghelistul Jean Baptiste a împărtășit Evanghelia și Dumnezeu a schimbat inimi. S-a format o biserică de aproape 100 de persoane. Trebuiau botezate în jur de 90 de suflete, iar el a cerut pastorului Andre să facă acest lucru cât mai repede, să ajungă cumva în acest sat din junglă.

Am ajuns în satul Ambohimana după aproape 10 luni împreună cu pastorii Andre, Manitra, Dorel Rus și Cristian Niță. Acolo ne aștepta păstorul Clauvice, care lucrează în regiune alături de pastorul Andre.

Aproape 10 luni au așteptat acești oameni ca să încheie legământ cu Domnul prin apa botezului, o demonstrație publică a schimbării vieții și a învierii cu Hristos la o viață nouă.

O mare parte din sat s-a adunat în jurul nostru când am aterizat cu elicopterul într-o orezărie, în apropierea satului. Toți erau curioși de ce am ajuns acolo, în afară de credincioșii care ne așteptau.

Primarul satului a venit la noi și ne-a cerut detalii:

- Ați venit să căutați pietre prețioase sau aur?

- Nu! Am venit să împărtășim Evanghelia lui Hristos cu dvs, cu cei din sat.

Ne-a urat bun venit și ne-a mulțumit că îi căutăm cu un astfel de scop măreț.

dsc_3530-2Să nu uităm niciodată că noi, copiii lui Dumnezeu, suntem adevăratele pietre prețioase, perle în cununa lui Hristos, diamante, rubine, safire, smaralde, ametiste și alte pietre care alcătuiesc adevărata Biserică a lui Dumnezeu. Noi suntem pietrele vii care alcătuiesc Biserica Vie, spălată și răscumpărată cu sângele prețios al Domnului Isus Hristos. (1 Petru 2:5-10).

Să nu uităm niciodată acest adevăr și vom umbla în biruința Mielului!

După evanghelizare am avut un botez în apă în care cele 90 de persoane au încheiat legământ cu Domnul, mărturisind că renunță la vechea viață trăită după normele închinării la spirite, în ocultism sau în alte lucruri ale acestor zone și mor și înviază cu Hristos la o viață nouă, o viață sfântă, o viață călăuzită de Sfintele Scripturi și de Duhul Sfânt. Aleluia!

Comentarii

Leave a Reply

Close