Întâlnire cu pastorul Haja - Secretarul General al Bisericilor Assemblée de Dieu Madagascar

Întâlnire cu pastorul Haja - Secretarul General al Bisericilor Assemblée de Dieu Madagascar

Întâlnire cu pastorul Haja – Secretarul General al Bisericilor Assemblée de Dieu Madagascar

În 14 octombrie, chiar de ziua mea, s-a nimerit că pastorul Hajaniaina, Secretarul General al Bisericilor Penticostale Assemblée de Dieu, împreună cu soția lui, a trecut prin orașul nostru, prilej cu care ne-a vizitat și pe noi, dar și pe alți păstori de aici din oraș.

dsc_2342-2Am povestit despre lucrarea Bisericilor din regiunea noastră și despre eforturile pe care le fac pentru a duce Evanghelia Domnului Isus Hristos în diferite sate în care creștinismul este slab sau în cele în care nu există prezență evanghelică, ci doar tradițională sau animistă.

Ne-a încurajat să colaborăm aproape de Bisericile de aici și să facem ceea ce Dumnezeu ne pune pe inimă pentru a fi de folos lucrării Sale, fie că este vorba de evanghelizări și lucrarea spirituală, dar și implicare pe plan social și medical, dacă putem să facem asta.

Am discutat și despre lucrarea din junglă și implicațiile bătăliei spirituale în planul fizic, deoarece păstorul Manitra a zăcut 2 luni bolnav, cheltuind mulți bani cu îngrijrea medicală, după evanghelizările noastre din junglă, unde niște vrăjitori au făcut blesteme puternice împotriva noastră pentru că am intrat în spațiul lor cu Vestea Bună.

Cuvintele Secretarului General Haja privitoare la lucrările în care suntem implicați au fost doar de mulțumire și de binecuvântare, motivându-ne să ținem mai aproape de Comitetul Executiv al Bisericii Assemblée de Dieu și să comunicăm mai bine cu ei, ca pe viitor colaborarea româno-malgașă să fie tot mai frumoasă și mai amplă.

Un scurt interviu luat păstorului Haja, va concluziona ceea ce au am scris aici:

Comentarii

Leave a Reply

Close