Misiune pe termen scurt echipă Biserica Betesda Watford Londra

Misiune pe termen scurt echipă Biserica Betesda Watford Londra

Misiune pe termen scurt echipă Biserica Betesda Watford Londra

Timp de 10 zile avem onoarea să fie la noi o mică echipă din Biserica Betesda din Londra. Această biserică a înțeles mesajul lui Dumnezeu cu privire la Marea Trimitere și au decis să se implice în Madagascar.

Păstorul Dorel Grec împreună cu secretarul bisericii, Cristian Niță, sunt în Madagascar de câteva zile. Au fost zile de 03-cu-echipa-din-anglia-2mare binecuvântare pentru noi toți, iar slujirea lor a fost cu adevărat benefică Bisericilor Assemblée de Dieu Madagascar din regiunea Vakinakaratra și Manakara, nouă - familia Șaitiș și chiar Bisericii Betesda, care îi susține de o lună necurmat într-un lanț de post și rugăciune.

Programul pe care l-am făcut echipei a fost amplu și am reușit să ne ținem de el în procent de aproape 100%.

Vă voi prezenta pe rând articole despre slujirea în Bisericile din Antsirabe și Antananikatsaka, punere piatră de temelie în Ambohibary, vizite la Școlile La Promesse, Le Manoro și Les Pigeons, slujire la Leprozeria din Mangarano, culminând cu călătoria în jungla din Manakara, unde am botezat împreună cu echipa pastorală din regiune peste 80 de persoane.

Mai sunt 2 zile și păstorul Dorel Grec și Cristian Niță se vor întoarce în Londra. Entuziasmul slujirii pe un câmp de misiune, chiar dacă pe termen scurt, îl vor împărtăși cu Biserica Betesda din Watford, Londra. Ne rugăm ca pe viitor să se reîntoarcă o echipă mai mare, cu aceeași pasiune și foc în inimă cum l-au avut ei. Am fost binecuvântați peste așteptări de dragostea lor pentru împărtășirea Evangheliei lui Hristos în poporul malgaș și am văzut roade bune ale acestei slujiri: oameni care s-au împăcat cu Dumnezeu la predicile și îndemnurile lor.

Vă mulțumim frumos că ați venit aici. Dumnezeu să vă răsplătească tot efortul pe care l-ați făcut întreaga Biserică Penticostală Betesda din Londra!

 

 

 

Comentarii

Leave a Reply

Close