Musafiri din Londra în Madagascar în misiune pe termen scurt

Musafiri din Londra în Madagascar în misiune pe termen scurt

Musafiri din Londra în Madagascar în misiune pe termen scurt

Pentru 10 zile, în perioada 18-28 octombrie 2016, vom fi îmbogățiți spiritual prin prezența unei mici echipe din Biserica Betesda Watford din Londra.

Pastorul Dorel Grec, însoțit de unul dintre responsabilii bisericii, Cristian Niță, vor fi implicați alături de noi în majoritatea proiectelor pe care Dumnezeu ni le-a dăruit în Madagascar.

pastor-dorel-grec-si-nita-cristi

Ne așteaptă un timp destul de încărcat în care vom avea ca obiective de atins:

  • Întâlnire cu păstorii din regiunea Vakinakaratra și încurajarea lor;
  • Vizite biserici și încurajări frați și surori: din Ambohimandroso - pastorul Faly, Biserica din Ambohibary - pastorul Claude, Biserica din Ambohimena Sud - pastor Tina, Biserica din Mazina - pastor Samisoa, Biserica Karmela Eben Ezera - pastor Manitra, Biserica Vatofotsy - pastor Naina;
  •  Leprozeria Mangarano - vizită, încurajare, evanghelizare și părtășie cu oamenii de acolo, bolnavi de lepră;
  • Vizită Biserica de ,,copii” din Antanikatsaka - un timp special dedicat acestor copii;
  • Lucrare în parteneriat cu școlile La Promesse, Les Pigeons și Le Manoro;
  • Lucrarea cu copiii din Școala Biblică ,,Vestea Bună.”

Două evenimente mai speciale le vom atinge cu ocazia acestei vizite:

1. Punerea pietrei de temelie pentru Biserica Penticostală Assemblee de Dieu Ambatolampy, alături de păstori din conducerea Bisericii Assemblee de Dieu Madagascar;

2. Zbor în jungla din regiunea Manakara - evanghelizare în mai multe sate și dorința unui botez în satul Ambohimana, unde ne așteaptă 90 de persoane să fie botezate. Satele izolate din jungla Manakara sunt un loc în care Lumina Evangheliei pătrunde și unde întunericul spiritual este dens, populația majoritară fiind animistă, închinătoare la demoni și spirite.

Vă chemăm să vă rugați pentru toate aceste lucrări și altele pe care nu le-am menționat, pentru ocrotire de puterea vrăjitorilor sub sângele Domnului, de har și putere în tot ce facem spre onoarea lui Dumnezeu.

 

Comentarii

Leave a Reply

Close