Nevoia altor familii misionare... și mulțumirea că sunteți alături de lucrarea din Madagascar

Nevoia altor familii misionare... și mulțumirea că sunteți alături de lucrarea din Madagascar

Nevoia altor familii misionare… și mulțumirea că sunteți alături de lucrarea din Madagascar

Iată un scurt fragment de câteva zile din viața noastră ca misionari aici în Insula Roșie, o țară de aproape 3 ori mai întinsă decât România. Ne-ar fi plăcut să vă scriem mai multe lucruri, pentru că lucrarea este mai mare și mai interesantă, dar spațiul nu ne mai permite.

După cum vedeți, avem nevoie să extindem echipa ca să facem față tuturor provocărilor pe care câmpul de misiune ni le oferă. Avem nevoie să mai vină și alte familii disponibile să lucreze alături de noi fie pe partea de evanghelizare și plantare de Biserici, fie pe ceea ce Dumnezeu le pune pe inimă, în funcție de abilitățile lor: social, medical sau educational.

Vă mulțumim din toată inima pentru dragostea dvs arătată în primul rând lui Dumnezeu. Ceea ce noi facem, o facem prin puterea, înțelepciunea, ajutorul și mila lui Dumnezeu. El ne oferă harul de a fi pe câmpul de misiune și ne ține ușile deschise ca Evanghelia să fie vestită.     Din El, prin El și pentru El sunt toate lucrurile. Vă mulțumim frumos că v-ați lăsat la dispoziția Lui și investiția pe care ați făcut-o aici este una cu efecte veșnice. Vă suntem recunoscători, vă iubim și vă prețuim!

Comentarii

Leave a Reply

Close