Proiect studenți - final de an și început de drum pentru unii dintre ei

Proiect studenți - final de an și început de drum pentru unii dintre ei

Proiect studenți – final de an și început de drum pentru unii dintre ei

Cei 11 studenți pe care i-am susținut de-a lungul acestui an, prin dragostea și darurile dvs, au finalizat bine anul de studiu universitar.

Trei dintre ei au absolvit Școala Teologică și ne-am bucurat să intre într-o nouă etapă a slujirii. Vă vom scrie mai multe despre ei într-o scrisoare viitoare, deoarece în viața lor s-au produs mai multe schimbări. Urmează etapa stagiaturii pentru un an în alte localități, apoi li se va definitiva locul în care vor sluji.

Colaj studenti 1Avotra și Patricia au finalizat un an din Școala de Moașe, în cadrul unei școli de asistente medicale. Pentru ele mai urmează încă doi ani de studii.

Dida și-a finalizat primul an la Drept, dar mai îl așteaptă încă doi ani de studii și apoi specializarea.

Ezechias a terminat cu bine primul an la Școala Teologică Assemblee de Dieu, iar pe timpul verii va sluji în practică în mai multe părți din Insula Roșie. Acum pregătește împreună cu tinerii din Nosy Be câteva evanghelizări pe stradă.

Rindra a finalizat un an de masterat și se concentrează pe dezvoltarea Școlii La Promesse pentru perioada următoare.

Vă mulțumim tuturor prietenilor noștri din România, Franța, SUA, Austria, care v-ați implicat în această slujbă, oferindu-ne ajutor pentru a face o schimbare în viețile acestor oameni.

Comentarii

Leave a Reply

Close