Purtătorii de făclie Râșnov: Identitatea în Hristos ca misionar

Purtătorii de făclie Râșnov: Identitatea în Hristos ca misionar

Purtătorii de făclie Râșnov: Identitatea în Hristos ca misionar

Pentru două zile am ajuns cu familia la Centrul de tabere PDF - Purtătorii de Făclie din Râșnov - http://pdf.ro/ro/, pe finalul unei tabere de adolescenți.

Predica chemare la pocainta Florin SaitisDe-a lungul verii aici se fac tabere pe diferite grupe de vârste - de la copii la părinți, pe profile diferite: micii exploratori, tinerii exploratori, tabere pentru tătici și copii, tabere pentru familii, tabere de biciclete.

De-a lungul iernii, PDF organizează tabere de schi, diferite conferințe biblice, traininguri și evenimente legate de cunoașterea lui Dumnezeu.

Temele sunt biblice și urmăresc evanghelizarea participanților, organizarea este complexă și cuprinde sute de lideri care se pregătesc înainte pentru ca derularea taberelor să fie perfectă.

Fratele meu, Florin, este unul dintre directorii misiunii conduse de un misionar german, Eberhard Beck.Tineri ce au decis cu Isus

Eu am prins ultima penultima seară de tabără, când Florin a predicat din Luca 15 și a invitat tinerii să își predea viața lui Hristos. Nimic nu este mai frumos decât să vezi inimi schimbate de Duhul Sfânt, oameni care în lacrimi decis să umble cu Dumnezeu și să lase în urmă viața veche.

 

Apoi, în ultima zi de tabără, am avut o sesiune în care am putut prezenta despre identitatea în Domnul Isus Hristos ca misionar.

Tot în acest context am avut ocazia și să prezentăm și lucrarea din Madagascar, provocând tinerii să se dedice unor astfel de chemări misionare care să binecuvânteze viața, în orice țară i-ar chema Dumnezeu.

Am văzut tineri interesați de o experiență transculturală, în special lideri care lucrau cu tinerii și erau studenți la Facultatea de Medicină, care ar dori să găsească posibilități de a ne ajuta în Madagascar.

 

 

 

Comentarii

Leave a Reply

Close