Relația Misionar - Susținător: cum ar putea fi îmbunătățită? (Studiu de Cercetare)

Relația Misionar - Susținător: cum ar putea fi îmbunătățită? (Studiu de Cercetare)

Relația Misionar – Susținător: cum ar putea fi îmbunătățită? (Studiu de Cercetare)

Dragii noștri prieteni și parteneri,

Pentru a îmbunătăți relația dintre misionari și familiile sau partenerii dragi care îi susțin, am decis să facem un Studiu (Proiect) de cercetare.

Acest studiu ne va ajuta să identificăm punctele slabe și punctele forte legate de relația Misionar-Susținător, astfel încât relația să se îmbunătățească, iar oamenii din câmpul de misiune, beneficiarii lucrării misionare, să simtă binecuvântarea Evangheliei adusă de misionarii români.

Cadoul dumneavoastră pentru noi vor fi cele 5 minute, cât vă va lua completarea chestionarului următor. De asemenea, acest lucru va fi o binecuvântare pe viitor, contribuind la relația între noi, misionarii români de pe tot cuprinsul globului și dumneavoastră, „misionarii” de acasă, care sunteți alături de noi și lucrarea misionară externă.

Cadoul nostru pentru dumneavoastră, cei care vă veți da adresa de e-mail, va fi un Ebook despre relația din Apostolul Pavel și bisericile care îl susțineau în câmpul de misiune, creat de noi (Marcel Șaitiș).

Vă invităm să apăsați pe oricare din linkurile de pe pagină, inclusiv pe imaginea următoare, pentru a se deschide CHESTIONARUL.

Vă mulțumim frumos!!! 

Comentarii

Leave a Reply

Close