Roade vizibile din lucrarile de Evanghelizare: 8 persoane au facut legamant cu Hristos prin apa botezului

Roade vizibile din lucrarile de Evanghelizare: 8 persoane au facut legamant cu Hristos prin apa botezului

Roade vizibile din lucrarile de Evanghelizare: 8 persoane au facut legamant cu Hristos prin apa botezului

Anul acesta am lucrat destul de mult alaturi de pastorul Tina in vestirea Evangheliei pe strada sau in case in doua locuri: in zona Tritriva, la 20 km de Antsirabe si intr-unul dintre cartierele orasului, intr-un grup de surdo-muti care ne-a primit sa ii vizitam saptamanal. 

 Predicare  Marcel la botezul din Amobimena Sud

  Dumnezeu a facut ca inimile acestor oameni sa aduca roade, asa ca, inainte de Paste, in Biserica din Amboimena Sud, alaturi de pastorul Tina, am avut harul si bucuria sa botezam opt persoane care s-au decis sa iL urmeze pe Hristos.

Poza cu persoanele care au luat decizia de a fi botezate

O atmosfera de bucurie in Biserica si in inimile acestor oameni, bucuria celui ce a pus samanta in pamant si vede rodul in inimile noastre.Marcel a avut onoarea sa predice despre botezul in apa si semnificatia lui. Am avut si binecuvantarea a 5 copii.

 Binecuvantare copii malgasi

Botezul in apa a avut loc in curtea bisericii, intr-o piscina, fiind apoi urmat de o masa malgasa imbelsugata cu orez si loka.

Impreuna cu noi la eveniment au fost si o familie de misionari germani, veniti pentru o perioada in Madagascar, dar cu dorinta sa se reintoarca pe termen lung in zona noastra.

Cantari de bucurie din timpul programului de botez la Biserica din Amboimena Sud pastorita de pastorul Tina

In videoclip veti observa un stil de cantat specific culturii malgase. Dar se bucura in Dumnezeu si sunt plini de harul Sau. Langa tobe veti vedea o femeie care bate din palme plina de bucurie. Este SURDA. Sta langa tobe ca sa simta vibratiile pe care le face sunetul de pe timpanele tobelor. Asa poate sa simta cantecul, pentru ca nu il aude. Dintre persoanele care s-au botezat, 4 au fost din mai multe familii de surzi.

RUGATI-VA 1 MINUT pentru lucrarea din Madagascar si pentru ca Lumina Evangheliei sa atinga cat mai multe inimi aici

 

 

Comentarii

Leave a Reply

Close