Sărbători binecuvântate cu Hristosul cel Înviat! - din Madagascar

Sărbători binecuvântate cu Hristosul cel Înviat! - din Madagascar

Sărbători binecuvântate cu Hristosul cel Înviat! – din Madagascar

Dragii noștri prieteni și frați în Isus Hristos,

 Dragi parteneri ai lucrării de misiune din Madagascar, 

Isus Hristos a schimbat istoria omenirii, dar și istoria vieții noastre. Pentru că ne-a salvat viețile, am înțeles dragostea Lui pentru alte națiuni și inima ni s-a aprins de a vesti Evanghelia aici în Madagascar, sub călăuzirea Lui.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru mormântul gol, pentru sutele de martori care l-au văzut pe Isus Hristos viu și pentru viețile schimbate ale ucenicilor și a milioane de oameni de-a lungul generațiilor.

Astăzi este timpul nostru, ca români, să ieșim afară, să răspândim Vestea Bună și să ne bucurăm de transformările pe care Dumnezeu le face în diferite națiuni.

Vă mulțumim frumos pentru că aveți inima alături de noi, familia Șaitiș Marcel și Ioana, cu copiii noștri - Alessia, Ruth și Filip, dar și de alți misionari români aflați în diferite națiuni, ducând flacăra Evangheliei care atinge vieți între ele prin lucrarea ce le-a încredințat-o Dumnezeu.

Botez în apă în Biserica Promisiunea Gloriei din Antsirabe cu ocazia Paștelui - 7 persoane s-au decis să îL urmeze pe Dumnezeu

Vă mulțumim frumos pentru toată investiția pe care ați adus-o lucrării lui Dumnezeu prin rugăciuni dedicate pentru alte popoare și pentru misionari, prin încurajări și prin banii pe care i-ați folosit în lucrare. Dumnezeu să vă răsplătească din abundență toate eforturile dvs!

Cu ocazia acestor sărbători ale Morții și  Învierii Domnului dintre cei morți, vă dorim să vă bucurați de Lumina învierii, de bucuria iertării păcatelor, de pacea pe care Dumnezeu o oferă tuturor celor care privesc spre El cu speranță. Dumnezeu să vă binecuvânteze casele, să vă binecuvânteze copiii și să vă dea har și propășire în tot ceea ce faceți! Paște fericit!

Dorim, totodată, să vă trimite cu această ocazie și Scrisoarea de informare pentru lunile martie și aprilie 2017, în care împărtăși cu dvs din lucrarea de aici, din Madagascar, felul în care Dumnezeu ne dă putere și călăuzire, harul de care avem parte la fiecare pas, în vestirea Evangheliei în diferite grupuri de oameni: Foaie de informare Aprilie 2017  / Foaie de informare Martie 2017

Pentru că urarea am făcut-o și în format video, dacă aveți timp și posibilitatea să o ascultați, apăsați linkul de mai și o veți vedea: https://www.youtube.com/watch?v=cr6gTGfDj0M&feature=youtu.be

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

 

 

 

 

Comentarii

Leave a Reply

Close