70-80 de copii la întâlnire

70-80 de copii la întâlnire

70-80 de copii la întâlnire

Deși încă nu a venit Crăciunul, dar este aproape, noi am profitat de faptul că avem o mulțime de copii care ne vin la Școala Biblică pentru Copii „Vestea Bună” și am avut câteva zile de sâmbătă pline de mesaje ce pregăteau acest eveniment. Suntem mulțumitori de această „biserică de copii” ce ne-a făcut-o Dumnezeu cadou în cartierul nostru, în Tomboarivo – 35-45 de copii la fiecare întâlnire.

În ultimele luni – noiembrie și decembrie - am petrecut un timp alături de familia lui Zaharia și a Elisabetei, învățând copiii că „la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putință” – Matei 19:26, iar rugăciunile care nu primesc un răspuns atunci când socotim noi că ar trebui să vină, vor primi, în final, un răspuns peste așteptările noastre.

Am pregătit inimile noastre și ale copiilor alături de Ioan Botezătorul, pentru a fi indicatoare spre Mesia, Isus Hristos, mărturisind despre el altora, părinților, fraților și surorilor pe care le avem că ,,El este Mielul lui Dumnezeu, care ridică păcatul lumii.” – Ioan 1:29.

Apoi, in ultima lecție, le-am vorbit despre darul cel mai prețios pe care îl putem da Domnului Isus Hristos, născut în ieslea Betleemului, alături de magi: inima noastră. „În cetatea lui David vi s-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul.” – Luca 2:11.

unnamed (10)

Am fost surprinși de cei care au venit la ultima lecție, 70 de copii și câteva mame. Nu le-am spus că le vom da cadouri, dar, probabil că au presimțit ei ceva. Am oferit peste 80 de cadouri, noi și copiii noștri, pe care îi învățăm să fie darnici. Aceste pachete conțineau săpun, periuțe de dinți, pastă de dinți, pachete cu sărățele, pachete cu dulciuri, napolitane, biscuți, bomboane, jucării, caiete, pixuri. Femeilor le-am oferit și ulei și orez. Ne rugăm ca ceea ce am sădit în inimile și mințile acestor copii, Cuvântul Sfânt, să aducă rod, și, prin Duhul Sfânt, să vedem copii schimbați și destine atinse de viața veșnică.

Comentarii

Leave a Reply

Close