Siteul nostru este gata: www.misiunemadagascar.ro

Siteul nostru este gata: www.misiunemadagascar.ro

Siteul nostru este gata: www.misiunemadagascar.ro

Vă mulțumim frumos pentru toată susținerea dvs și pentru anii 2015-2016. Vă suntem foarte recunoscători pentru că ați fost alături de noi în fiecare lucrare pe care o facem în Madagascar ca reprezentanți ai dvs:

22 Site Proiecte Misiune Madagascar

  • Lucrări sau proiecte evanghelistice sau spirituale: evanghelizări pe stradă, în biserici, ajutor plantare de biserici, încurajare și slujire pastorală, lucrare spirituală în junglă, construcții clădiri biserici.
  • Lucrări educaționale: parteneriat cu 3 școli: Les Pigeons, La Promesse, Le Manoro și lucrarea numită de noi ,,Proiectul Alfabetizare”, în care susținem integral 30 de copii la școală.
  • Lucrări de ajutorare sau caritabile: atât ca ajutor permanent a unor familii cu un suport lunar necesar, cât și unele cu caracter periodic: peste 200 pachete cu alimente cu ocazia Crăciunului sau Nașterii Domnului, peste 300 de pachete cu îmbrăcăminte cu ocazia Paștelui sau peste 2 tone de orez oferite familiilor sărace din mai multe biserici din Antsirabe și împrejurimi.
  • Lucrări cu caracter medical:  o mică farmacie pe care Ioana o gestionează, ajutor medical pe care ea îl oferă celor din cartierul și vecinătatea noastră, care suferă de diferite accidente: arsuri, tăieturi, accidente la muncă, accidente casnice. Avem un parteneriat medical cu Clinica Viață Nouă din Tomboarivo, axată în special pe ajutor la nașterea femeilor din cartier, unde medicul Theos și soția lui sunt asistați de două moașe. Au fost și alte cazuri speciale în care am plătit spitalizarea pentru copii aflați în situații limită: bolnavi de tuberculoză, rupturi urâte ale picioarelor ce au necesitat intervenții medicale mai speciale sau alte cazuri.

Despre toate aceste lucrări, vă invităm să citiți pe siteul www.misiunemadagascar.ro, unde, puteți să vedeți următoarele lucruri:

  • explicații ale fiecărui proiect și direcții de dezvoltare
  • poze din fiecare lucrare - din diferite etape sau felul în care lucrăm pe proiectul respectiv
  • mici videouri sau filme din respectiva lucrare - din fiecare lucrare - în total peste 200 de videouri.

Comentarii

Leave a Reply

Close