Slujind în Banat - Botez în apă în Biserica Filadelfia din Sânnicolau Mare

Slujind în Banat - Botez în apă în Biserica Filadelfia din Sânnicolau Mare

Slujind în Banat – Botez în apă în Biserica Filadelfia din Sânnicolau Mare

Mare sărbătoare în Biserica Penticostală „Filadelfia” din Sânnicolau Mare. Păstorul Gheorghe Dunca împreună cu echipa pastorală a avut parte în acest an de o recoltă bogată de suflete. La acest ultim botez 13 persoane au decis să îL urmeze pe Dumnezeu, mărturisind o viață nouă sub domnia Domnului Isus Hristos.

File 01.09.2016, 22 54 52Deși erau doar 12 persoane îmbrăcate în alb la început la primele poze, chiar înainte de a începe serviciul divin al botezului, un bărbat de 68 de ani a decis să intre și el în apa botezului, chiar dacă au fost multe amenințări ale familiei pe care le-a suferit. De multă vreme participă la slujbele divine ale Bisericii Filadelfia, dar a fost greu să facă presiunilor celor dragi de câte ori dorea să își dăruie viața în totalitate lui Dumnezeu. Acum a decis clar: „M-am hotărât să-L urmez pe Isus / Și înapoi eu nu voi da.”

În prezența a peste 300 de persoane am avut onoarea să oficiez alături de păstorul Gheorghe Dunca botezul în apă, ascultând mărturia credinței fiecăruia dintre cei îmbrăcați în haine albe că Isus Hristos este Domnul și Mântuitorul lor și dorința de a-L sluji toată viața.

Tot cu această ocazie, prezbiterii bisericii au oficiat și o binecuvântare a unei fetițe, predicile rostite accentuând cu atât mai mult faptul că botezul necesită mărturisire publică a credinței, lucru pe care un copil mic nu îl poate face, ci doar un adult care s-a întâlnit personal cu Isus Hristos și a experimentat iertarea păcatelor.

 

Comentarii

Leave a Reply

Close