Un dar venit din Diaspora europeana

Un dar venit din Diaspora europeana

Un dar venit din Diaspora europeana

-o echipa de lucratori Am fost din nou binecuvantati de venirea unei echipe din Europa. Biserica Filadelfia din Paris pastorita de pastorul Grigore Creta a permis unui grup de tineri - Ionut Lung, Amalia Hontau si Rodica Zagrean – sa ne viziteze si sa ne ajute in lucrarea de misiune, in functie de darurile lor.

00 Echipa din Franta - Copie

Au fost o echipa completa, peste asteptarile noastre. Au facut lucrari de care chiar aveam nevoie in diferitele proiecte si ne-au binecuvantat prin implicarea lor fara rezerve. A fost pentru noi o gura de aer sa profitam de acest timp, impingandu-i inainte oriunde era nevoie: incurajare, ajutorare, predicare, lucrarea cu copiii, lucrarea de evanghelizare din jungla si savana. Faptul ca vorbesc limba franceza i-a avantajat enorm de mult in toate localitatile in care am ajuns. 01 Cu copiii

Am deschis impreuna cu ei inca doua lucrari la care ne-am gandit de multa vreme, dar nu am avut posibilitatea sa le facem : lucrarea de la Leprozeria Mangarano – o leprozerie uitata de lume si considerata un blestem, aflata in munti si lucrarea de evanghelizare in jungla si savana in localitati extrem de izolate, triburi animiste la care nu se poate ajunge decat aerian, pentru ca nu exista drumuri, oameni care nu au fost vizitati de ani de zile de straini.

Comentarii

Leave a Reply

Close