Vestind Invierea pentru inima copiilor de la Vestea Buna

Vestind Invierea pentru inima copiilor de la Vestea Buna

Vestind Invierea pentru inima copiilor de la Vestea Buna

Odata cu venirea soarelui si incetarea ploilor, curtea noastra a fost invadata din nou de copiii cu care cursuri biblice periodice.  

Incantati ca pot canta din nou cantecele frumoase pe care i-am invatat impreuna, ca pot asculta lectiile biblice urmarind flanelograful, ca pot sa faca lucru manual sau sa se joace in iarba verde din curtea noastra, copii au inceput sa vina in numar mare.   La ultimele doua intalniri am avut aproape 50 de copii.

Ultimele lectii le-am concentrat pe evenimentele mortii si invierii Domnului. Ne rugam pentru ca inimile acestor copii sa fie marcate de Adevarul lui Dumnezeu, iar in ultimul timp am vazut schimbari semnificative in vietile lor.

Pe cativa dintre ei i-am putut lua si la biserica cu noi, dar ar trebui sa inradacinam acest obicei constant in inimile lor. Doar ca Marcel merge deseori in lucrare in alte localitati cu masina si este destul de greu sa ii ducem pe toti pe jos, biserica fiind destul de departe si avem nevoie si de acordul parintilor in acest proces.

 

La ultima intalnire am pregatit pentru ei si pachete cu cate 2 haine, iar pentru o parte dintre ei am pregatit incaltaminte.

  ,,Ati schimbat total viata noastra de cand ati venit in zona noastra. Nu doar ca ne-ati vorbit despre Isus Hristos, ni l-ati aratat pe El prin viata voastra si prin ceea ce ati facut pentru noi,ˮ spunea Remy, unul dintre parintii copiilor.

 ,,Cand ati venit eram dezbracati, traiam in mizerie si aveam tot timpul sobolani in casa, dar acum avem haine de schimb, suntem mai curati si mai sanatosiˮ, ne marturisea Fenosoa.

,,Am invatat cantece frumoase despre Isus si i-am invatat si pe alti copii,ˮ ne-a spus intr-o zi Zina, de 13 ani.

  ,,Ne-am casatorit dupa 8 ani de concubinaj si 4 copii, cu ajutorul vostru, cand am inteles ca lui Dumnezeu ii place ordinea in familie,ˮ a recunoscut Rasoa plina de multumire.

Rugati-va pentru aceasta lucrare, pentru copiii ce fac parte din ea, pentru parintii lor si pentru noi, sa avem intelepciunea de a-i indruma spre Hristos pe intelegerea lor.

 

Cantec despre Invierea Domnului la Scoala Biblica pentru copii

Cum inteleg copiii nostri evenimentele Pastelui + Dedicatie

 

Comentarii

Leave a Reply

Close